Skjutdörrar för altan

Att ha skjutdörrar vid altanen är en mycket praktisk lösning. Med en glasdörr som går att skjuta kan du utnyttja hela utrymmet på altanen utan att störas av dörrar som svänger in eller ut från en karm, och det är även smidigt att öppna upp altanens stora fönsterpartier när det är varmt ute och du vill kunna njuta av sommarvärmen i skuggan av altanens tak. Med ett par skjutdörrar blir då din altan plötsligt en uteplats.

Hos oss hittar du skjutdörrar med mycket låga U-värden, vilket är bra speciellt om du har en altan som du vill kunna njuta av även vintertid genom uppvärmning. Med ett lågt U-värde har skjutdörrarna en god isolerande förmåga och håller på så sätt värmen inne på altanen längre. På så sätt kan du även med en glasdörr njuta av en behagligt tempererad altan under årets kallare månader.
Sortera efter
PVC skjutparti
Skjutparti med tilt/vädringsfunktion
Skjutdörr 3-glas Vit
Rejält skjutparti med 3-glas. U-värde: 1,2
29 995:-46 372:-
Skjutdörr Dubbeldörr 3-glas Vit
Rejält skjutparti med 3-glas. U-värde: 1,2
46 995:-72 384:-
 
Sortera efter
 

FÖNSTERFYND.SE

POST

E-POST

TELEFON
 
Fönsterfynd i Sverige AB
Org.nr: 559056-9439
Godkänd för F-skatt
Bankgiro: 753-6162
Fönsterfynd
Thure Carlssons väg 2
294 35 Sölvesborg

info@fonsterfynd.se0456-145 00                                                                                                                                                                               Kristoffer i Sölvesborg, Blekinge län, SE på Houzz