Om oss

Välkommen till Fönsterfynd! Kvalitet till konkurrenskraftiga priser –det är vårt mål.
Vi når detta genom att omsorgsfullt välja våra tillverkare och underleverantörer samtidigt som vi kapar onödiga utgifter som i slutändan hade drabbat våra kunder. Många av våra produkter levereras effektivt direkt från fabrik eller underleverantör ut till slutkund.

 

Våra ledord

Kvalitet
I vårt sortiment finns enbart produkter av högsta kvalitet vad gäller material och egenskaper. Produkterna testas kontinuerligt och har all nödvändig certifiering plus mycket mer!

Service
Det märks inte att vi är en webbutik. Hos oss kan du förvänta dig samma service som hos ett byggvaruhus. Vi hjälper gladeligen till med din beställning eller besvarar dina frågor och guidar dig genom vårt sortiment för att hitta rätt produkter för just dig och dina behov. Vi finns tillgängliga på telefon, e-post eller chatt.

Trygghet
Det ska vara tryggt att handla på nätet. Vi säljer och marknadsför enbart produkter från välkända varumärken med bra garantier. Vi arbetar också enbart med säkra och välkända betalningslösningar. Du behöver aldrig betala innan du har fått hem produkterna. Vid en eventuell tvist följer vi alltid ARN's rekommendationer.

 

Vår vision –Sveriges bästa webbutik för fönster & dörrar

När du kommer in på vår hemsida möter du Fönsterfynd-familjen. Vi är aldrig längre bort än ett telefonsamtal och hos oss kan du förvänta dig samma service som hos ett lokalt byggvaruhus. Vi försöker ständigt förbättra upplevelsen på hemsidan med tydlig och korrekt information. Det ska vara enkelt att handla och förstå vad som handlas.

Vi strävar efter att bli Sveriges BÄSTA (inte största) webbutik för fönster, ytterdörrar, altandörrar och tillbehör.Fönsterfynd.se drivs av Fönsterbyte Mälardalen AB, org.nr: 556788-6097

 

FÖNSTERFYND.SE

POST

E-POST

TELEFON
 
Fönsterbyte Sverige AB
Org.nr: 556972-4361

Godkänd för F-skatt

Fönsterfynd
Källbro 31
755 98 Uppsala

info@fonsterfynd.se072-512 34 77 
018-40 00 62

 


                                                                                                                                                                             Kristoffer i Sölvesborg, Blekinge län, SE på Houzz