Polarfönster logga

 

Polarfönster - norrländska fönster

I Korpilombolo i Pajala kommun ligger Polarfönster, som i mer än 70 år har tillverkat högkvalitativa fönsterprodukter. Här tillverkas fönster anpassade för vårt svenska klimat. Polarfönster tillverkar nämligen fönster med några av marknaden lägsta u- värden (det mått som avgör hur mycket värme ett fönster släpper igenom, där ett lågt värde är att föredra).

Det här är en av anledningarna till att Polarfönster i över 20 år har varit leverantörer till det rikskända Älvsbyhus.

Fönstervirket - en kärnfråga

En annan anledning till varför Polarfönster är så omtyckta som fönstertillverkare är att de helt enkelt håller en otroligt hög kvalitet i sina fönster. Den norrländska kärnfuran, som behöver 120-150 år för att vara redo för avverkning, är grunden i deras fönsterramar, vilket hjälper att skapa ett lågt u-värde.

Vi är stolta återförsäljare av Polarfönster, och här hittar du deras kvalitativa fönster till ett mycket konkurrenskraftigt pris.


 3-glasfönster
Polarfönster erbjuder 3-glasfönster med ett U-värde så lågt som 0,9, vilket i dagsläget är ett av marknadens lägsta. Den test som SP gjort av Polarfönsters 3-glasfönster gäller inte bara glaset utan hela fönstrets U-värde.

Det blir mer och mer viktigt att minska energiförbrukningen och vid fönsterbyte – titta på hur man kan räkna fram den energi som går förlorad via fönstren och att man därför bör välja fönster med så lågt U-värde som möjligt.

För att erhålla ROT-avdrag vid installation krävs att fönstren har ett U-värde lägre än 1,2. Gå gärna in på www.energifonster.nu och klicka på fliken ”Räkna ut din besparing” där du får tips på hur du kan spara pengar med energisnåla fönster.


Polarfönster 3-glas


Ytbehandling
Ytbehandling sker alltid enligt de senaste branschrekommendationer och innefattar täckmålning eller doppgrundning för egen efterbehandling och färgsättning.

Garantier
Polarfönster lämnar 2 års funktionsgaranti och 10 års garanti mot kondens i isolerruta. Garantin gäller under förutsättning att fönstret lagrats, monterats och underhållits enligt deras rekommendationer.

P-märkning
3-glas produkterna är kontrollerade i enlighet med reglerna för P-märkning.Vi kan erbjuda
Kopplat inåtgående fönster
Kopplat utåtgående fönster
Kopplad utåtgående dörr
Vridfönster
Fasta fönster

KFI, KFU och KDU är baserade på Snickarfönstrets normer och krav.
Ritningar KFI
Ritningar KFU
Ritningar KDU

Polarfönsters 3-glasfönster, med U-värde 0,9, ett av marknadens lägsta, tillverkas på beställning. Fönstren finns att få som kopplade utåtgående, inåtgående eller fasta fönster samt fönsterdörrar. Kontakta gärna oss för mer information.


2-glasfönster
Tack vare ständig produktutveckling, bättre isolerrutor och virke av högsta kvalitet kan Polarfönster även erbjuda 2-glasfönster med lika bra eller, i vissa fall, bättre U-värde än traditionella 3-glasfönster.

Deras 2-glasfönster passar utmärkt i sommarstugor och i byggnader där man inte ställer lika höga krav som i permanenta bostäder. Merparten av deras 2-glasfönster finns för omgående leverans. Mått- och övriga uppgifter hittar du i vår standardprislista.

Ett 2-glasfönster från Polarfönster har fördelar som:
• Lägre vikt, vilket underlättar vid montering.
• Smalare träprofiler, gör att glasytan och ljusinsläppet blir större.
• Mindre total energiåtgång.

Polarfönster 2-glas

 

FÖNSTERFYND.SE

POST

E-POST

TELEFON
 
Fönsterbyte Sverige AB
Org.nr: 556972-4361

Godkänd för F-skatt

Fönsterfynd
Källbro 31
755 98 Uppsala

info@fonsterfynd.se072-512 34 77 
018-40 00 62

 


                                                                                                                                                                             Kristoffer i Sölvesborg, Blekinge län, SE på Houzz