HEMLEVERANS - KVALITETSPRODUKTER - SÄKER E-HANDEL

Bidrag för energieffektivisering i småhus

Från den 3 juli 2023 kan du som äger ett småhus som värms upp med el eller gas söka bidrag för energieffektivisering. Energieffektiva fönster ingår i bidraget. Läs mer här

  • USP icon star
    Vi erbjuder alltid hög kvalité till ett bra pris!
  • USP icon lock
    Betala säkert med kort, faktura eller delbetalning.
  • USP icon shopping-cart
    Leveranstid 4-6 veckor.

Fönsterfynd
- Fönster & dörrar av högsta kvalitet

Fönsterfynd Sverige - Onlinebutiken för PVC-fönster, Altan- & ytterdörrar 

Här hittar du produkter som klarar de högst ställda kraven på material, funktion och design. Vi specialiserar oss på PVC-fönster och glas/altandörrar men erbjuder även ett stort sortiment av ytterdörrarViktigt för oss är kvalité till ett bra pris och det ska märkas i vår butik. Vi KAN fönster och dörrar och vill vara till din tjänst! Hittar du inte just det ni är ute efter så är ni välkommen att kontakta oss, vi hjälper dig gärna! Alla våra priser är inklusive moms. Om du har en stor eller lite udda beställning hör av dig angående frakten.

Brett utbud av högkvalitativa
PVC-fönster och dörrar för ditt hem

Nyheter - Våra senaste produkter i butiken

3 060 SEK2 170 SEK

Populäraste produkter på Fönsterfynd

5 070 SEK2 556 SEK
2 596 SEK1 475 SEK
2 595 SEK1 400 SEK
6 890 SEK4 999 SEK

PVC-Fönster i 2- och 3-glas 

PVC-fönster är alternativet för dig som söker efter en lyxig känsla med unika produkter och fönster i modern skandinavisk design. Här erbjuder vi dig en rad olika valmöjligheter och designförslag för att du ska få chansen att skapa ditt drömhem. I sortimentet från PVC kan du bland annat hitta underhållsfria fönster, fönsterdörrar och skjutdörrar utan att behöva tumma på design och prestanda.

5 070 SEK2 556 SEK
2 595 SEK1 400 SEK
2 596 SEK1 475 SEK
6 890 SEK4 999 SEK

Nordic Entré - Prisvärda entré- & ytterdörrar

Söker du efter prisvärda dörrar med bra kvalité? Då har du hittat rätt. Här hittar du entré- och ytterdörrar från Polardörrens standardsortiment. Det här är alternativet för dig som vill att entré- och ytterdörrar ska kännas enkla och stilrena. Samtliga modeller är satta i en vacker vit kulör som gör att de faller de allra flesta i smaken.

Fördelar med PVC fönster

PVC fönster, vilket är en förkortning av polyvinylkloridfönster, är en populär typ av fönster som har många fördelar. PVC är känd för att vara hållbar, mångsidig och kostnadseffektivt. PVC fönster har blivit en favorit för både kommersiella och privata fastigheter på grund av deras utmärkta isoleringsegenskaper och låga underhållskrav.

En fördel med PVC fönster är deras utmärkta termiska isoleringsegenskaper. PVC leder ej värme väl, vilket minskar överföring av värme och kyla genom fönstret. Detta leder till en bättre energieffektivitet i byggnaden och bidrar till att minska kostnaden för uppvärmning. PVC-fönster är också kända för sin ljudisolering. Den täta konstruktionen och isolerande effekten av PVC-materialet minskar buller utifrån och bidrar till en tystare och mer behaglig inomhusmiljö.

En annan bra egenskap hos PVC fönster är deras motståndskraft mot väder och korrosion. PVC är icke-poröst och ruttnar, korroderar eller deformeras inte av fuktighet eller UV-strålning. PVC-fönstret behåller därmed sin ursprungliga form och färg genom åren vilket minskar behovet av underhåll och målning.

PVC fönster är också kända för sin långa livslängd. De är väldigt hållbara och kan stå en emot tuffa väderförhållanden och mekanisk slit. När du in köper PVC fönster av Fönsterfynd kan du därför förvänta dig att de kommer att vara båda fina att titta på och funktionella under många år framöver. Förutom de andra fördelarna erbjuder vi även PVC-fönster med en rad olika designalternativ så att du kan hitta rätt fönster för just dig. Våra PVC fönster kan anpassas för att passa både moderna och traditionella byggnader.

Köp högkvalitativa PVC- och träfönster online hos Fönsterfynd

Fönsterfynd är en onlinebutik som erbjuder högkvalitativa dörrar och fönster i PVC och trä. Vårt mål är att göra det enkelt för våra kunder att köpa fönster och dörrar av hög kvalité på nätet och strävar efter att ge våra kunder schyssta handelsvillkor och vara tillgängliga för frågor om våra produkter. Klicka hem dina nya fönster och dörrar redan idag!

Har du fått offert från ett annat företag? Vi ligger ofta bäst till prismässigt jämfört med andra aktörer på marknaden, men i händelse av att du fått ett bättre pris från en annan aktör får du gärna av dig till oss på fönsterfynd. Kontakta oss så tar vi reda på om vi kan matcha eller ge dig ett ännu bättre pris.